1r plat/2n plat
Ingredients (2 pax):
6 patates mitjanes
Sal
Pebre
Pel farciment:
Formatges variats
Xorisso
Frankfurt
Tomàquet fregit
Fruits secs
Crema de llet
etc.
Netejar i punxar les patates amb una forquilla. Escalfar al microones durant 5-10 minuts per cada costat fins que estiguin toves.
Obrir-les per la meitat i buidar-les. Col·locar-les a una safata de forn i salar-les abundantment. Amb el que sobra d'haver buidat les patates es poden fer boletes o diferents formes que acompanyaran el plat.
Fornejar amb el forn a màxima potència i la safata elevada fins que es daurin.
Farcir-les i tornar a fornejar uns 20 minuts a 180º.
Suggerències de farciments:
Formatge blau, o bé camembert, o qualsevol que fongui bé.
Fruits secs, crema de llet i cobert amb formatge ratllat.
Sobrassada o xorisso o frankfurt amb formatge.
Olives picades, ceba picada i blat de moro sobre tomàquet fregit i cobert amb formatge de fondre.
Etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada