Pàgines

dijous, 6 de desembre del 2012

Patates al caliu

1r plat/2n plat

Ingredients (2 pax):
6 patates mitjanes
Sal
Pebre
Pel farciment:
        Formatges variats
        Xorisso
        Frankfurt
        Tomàquet fregit
        Fruits secs
        Crema de llet
        etc.

Netejar i punxar les patates amb una forquilla. Escalfar al microones durant 5-10 minuts per cada costat fins que estiguin toves.
Obrir-les per la meitat i buidar-les. Col·locar-les a una safata de forn i salar-les abundantment. Amb el que sobra d'haver buidat les patates es poden fer boletes o diferents formes que acompanyaran el plat.
Fornejar amb el forn a màxima potència  i la safata elevada fins que es daurin.
Farcir-les i tornar a fornejar uns 20 minuts a 180º.
Suggerències de farciments:
   Formatge blau, o bé camembert,  o qualsevol que fongui bé.
   Fruits secs, crema de llet i cobert amb formatge ratllat.
   Sobrassada o xorisso o frankfurt amb formatge.
   Olives picades, ceba picada i blat de moro sobre tomàquet fregit i cobert amb formatge de fondre.
   Etc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada