Pàgines

dimecres, 19 de desembre del 2012

Milfulls d'espinacs i formatge fresc

2n plat

Ingredients (2 pax):
Pasta de milfulls
Espinacs frescos
Ceba
Ametlles
Formatge fresc
Sèsam
Orenga
Ou
Per l'acompanyament:
Enciam
Pastanaga
Mostassa antiga
Mel
Oli
Sal
Pebre negre
Pebre vermell
Sal
Vinagre

En una paella daurar les ametlles laminades, potxar la ceba tallada fina i els espinacs fins que aquests redueixin. Reservar.
En un full estès de pasta de milfulls col·locar una làmina gruixuda de formatge fresc, cobrir amb la barreja sofregida i damunt una altra làmina de formatge. Cobrir amb pasta i tancar el farcell. Pintar amb ou batut, espolsar amb sèsam o orenga i cuinar al forn (180º 15-20min o fins que estiguin prou daurats).
Per a l'acompanyament tallar finament enciam, ratllar pastanaga i regar amb una vinagreta feta amb oli, sal, espècies  mostassa antiga i mel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada