Ingredients (2 pax):
Un o dos bulbs de fonoll
Vi blanc
Ametlles
Pa ratllat
Barreja d´espècies tipus garam masala
Pebre negre
Sal
Oli d´oliva
Julivert
Coriandre
Pelar i tallar el fonoll a trossos. Un cop bullit escolar l´aigua i disposar-ho en una plata apta pel forn. Ruixar amb un raig d´oli d´oliva i un raig generós de vi blanc. Enfornar a 180 graus durant uns 20 minuts remenant els primers 5 minuts.
Paral·lelament en una paella sense oli ni res posar-hi les espècies a torrar per a què deixin anar tot l´aroma. Després les ametlles picades amb el morter i el pa ratllat. Donar unes voltes fins que estigui tot plagat torradet.
Quan el fonoll comenci a estar daurat afegir la barreja d´espècies i pa ratllat per sobre i fornejar 5-10 minuts més.
Servir-ho amb una mica de julivert i coriandre picats espolsats per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada