Pàgines

divendres, 22 de març del 2013

Crestes de pa amb espinacs i arròs

1r plat

Ingredients(2 pax):
Espinacs
Arròs
Pa de motlle
Ceba
Ous
Ametlles o nous
Sal
Oli
Llavors de sèsam.

Bullir l'arròs, reservar.
Sofregit la ceba picada fina i els espinacs amb les ametlles o nous i barrejar-ho amb l'arròs bullit.
Treure la corna a llesques de pa de motlle i aixafar-les fins que quedin ben fines i planes. Posar-hi una cullerada del farcit i tancar-les en forma de triangle. Per tancar-les pintar amb ou batut a les vores tot aixafant-les amb una forquilla.
Un cop tancades pintem les crestes amb ou batut i fornegem a 180-200 º fins que estiguin dorades. S'himpot espolsar llavors de sèsam per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada