Ingredients (2 pax):
Una col-i-flor
Sal
Pebre negre
Pebre vermell dolç
Oli d´oliva
2-3 dents d´all
Vinagre
Aigua
2 fulles seques de llorer
Una branca de romaní
Una branca de farigiola
Treure les fulles de la col-i-flor, tallar-la a trossos i posar-la a bullir. Un cop bullida escolar l´aigua i reservar en una font prou àmplia per a què quedi la col-i-flor ben estesa.
Per a l´escabetx posar a escalfar en una cassola 200ml d´oli d´oliva i esl dents d´all sense pelar. Quan comencin a moure´s afegir la sal, les espècies i les herbes, donar un parell de voltes i afegir 200ml de vinagre i després 200 ml d´aigua (no posar l´aigua directament sobre l´oli calent!) i deixar reduir.
Un cop l´escabetx hagi agafat consistència abocar-lo sobre la col-i-flor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada