2n plat
Ingredients (4 pax):
Fulls de lasanya (16)
Carn picada (500g)
Ceba
Tomàquet fregit
Formatge fresc
Formatge mozzarella
Pebre negre
Orenga
Sal
Per a la beixamel:
Mantega o margarina
Farina
Llet
Sal
Preparar els fulls de lasanya.
Sofregit ceba picada fina, la carn picada i, quan aquesta agafa color, tomàquet fregit. Salar i especiar. Cuinar a foc lent fins que redueixi. Reservar.
Preparar la beixamel fonent en una cassola la mantega. Quan ha fos afegir-hi farina lentament tot remenant fins que es faci una pasta. Afegir la llet mica en mica sense deixar de remenar. Salar i seguir cuinant i remenant fins que tingui la textura desitjada.
Muntar el plat en aquest ordre: En una font prou gran col·locar 4 fulls de lasanya. Estendre-hi el sofregit de carn i tomàquet. Cobrir-ho amb 4 fulls més. Col·locar-hi a sobre el formatge fresc tallat a llesques. Cobrir-ho amb 4 fulls més de lasanya. Estendre-hi damunt la resta de sofregit de carn. Cobrir-ho amb els 4 últims fulls de lasanya. Banyar-ho amb la beixamel i cobrir-ho tot amb mozzarella. Especiar amb orenga i cuinar-ho al forn a 200º durant 15 min o fins que el formatge estigui prou gratinat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada